Nejnovější recenze ze sekce Střešní boxy
Dobrá kvalita. Vše potřebné k instalaci přiloženo. Výborný poměr cena/kvalita. Variabilita (možno použít na různé autoboxy nebo kola atd. ).
Velikost a zpracování
Zatím jsem spokojen. Montáž je snadná, součástí balení jsou šrouby i hmoždinky. Používám na opravdu veliký box 550 litrů, hloubka 43 cm a výška 90 cm a není s tím vůbec problém, box drží bez problémů. Do boxu jsem dal i hagusy (2-3 kg navíc), trochu se držák prohýbá tak si myslím, že je trochu na hraně únosnosti, ale uvidím časem, snad to bude v pohodě. Sundávání a nandávání je jednoduché, oceňuji veliké gumové podložky.
Takže zatím určitě doporučuji.
- promyšlený a skvělý výrobek
- Splňuje vše co jsem chtěl
- Skvělý produkt za super cenu
- Žádné
Svými rozměry mě plně vyhovuje na střeše sedanu. Je to velký pomocník jak na letní tak i zimní dovolenou. Doporučuji všem co nemají vůz combi.
- naplnilo má očekávání
- vypadá dobře,kvalitně a luxusně
zatím nevyzkoušeno,ale cena vz kvalita super
- vnikající poměr cena kvalita
prozatím nic
Hakr Relax 300
Vladimír
Přidáno: 29. července 2024
(naposledy upraveno 29. července 2024)
Zakoupeno v E-Střešní nosiče
Stejně funkční produkt za rozumnou cenu.
- Bytelný
- Opravdu velký
- Dva klíče
- Rychloupínáky v balení
- Hák na zeď
Hakr Relax 300
Kalvaros
Přidáno: 27. července 2024
(naposledy upraveno 27. července 2024)
Zakoupeno v autio.cz autodoplňky
- Dobrá šířka
- Jednoduchá montáž
- Vše ok
- Trochu slabší materiál
Za tu cenu dobrá koupě. Uvidíme jako poslouží v delším horizontu ale zatím bezproblémová instalace a vypadá i slušně. Pro větší rodinu rozhodně úspora místa v kufru. Při otvírání se trochu vlní ale při jízdě je ok.
Thule Motion XT XL
Přidáno: 19. července 2024
(naposledy upraveno 19. července 2024)
Zakoupeno v E-Střešní nosiče
- Je to opravdu top produkt, je to vychytane po všech strankach
- Slušný poměr cena/výkon. Pro občasné použití je to myslím dobrá volba.
- Pokud dodržuje dopravní předpisy, tj. max. 130 km/h na dálnici, není box nijak hlučný.
- Nekvalitní složité upínání, upínací profily se při dotažení ohnou a stejně nezabrání v mírném pohybu boxu dozadu v důsledku proudění vzduchu
- Aby výrobce udržel ceny nízko, je box z velmi tenkého plastu. Se zavřením jsem ale problém neměl. Nekroutil se.
Northline EVOspace
Přidáno: 9. července 2024
(naposledy upraveno 11. července 2024)
Zakoupeno v NEUMANN
Vypadá ok
poměr cena a kvalita je odpovídající
- 1
- Skoro o něm na střeše nevím
- Snadná montáž
- Poměr cena a funkčnost
Žádný nepříjemný hluk a vejde se do něj vše.
- Pěkný a prostorný box