Nejnovější recenze ze sekce Střešní boxy
- pevný a lehký
Hakr Magic Line 400
Přidáno: 17. února 2020
(naposledy upraveno 17. února 2020)
Zakoupeno v E-Střešní nosiče
Rychlá a snadná montáž. Při jízdě nepůsobí hluk ani při vyšších rychlostech. Horní skořepina by mohla být trochu tužší - při závírání je nutno dát pozor na správné usazení do zámků, spodní část je ale díky výztuze stabilní.
- 2 dospělé snb, 2 dětské snb, 2x dětské lyže, lyžáky a boty
- Je fakt hezká
- Snížila hladinu hluku při jízdě pouze se samotnými příčníky
- Možná to bylo naplněním, ale trochu jsem bojoval se zámkem, když ale zatlačíte na správná místa, jde to v pohodě.
- Ja ho kupoval pred 3mi lety za 10500 nyni za 8600 je fakt zadarmo! Doporucuji skvely stresni nosic (rakev) perfektni aerodynamika pri 140-150kmh max 0.5l spotreba vice, bomba obsah 580litru vleze se spousta veci na letni i zimni dovolenou. A perlicka je za tu cenu oboustranny zamek a rychloupinani na stresni nosic. Predrazene Thule v teto kategorii za 25000 jen pro ty co radi vyhazuji penize oknem nebo museji mit "znacku"
Doporucuji!
- ideální nejen na běžky
- nevím
Většinou si každý vybere podle svých představ a možností.
Já jsem si vybral tento a nelituji. Koupil jsem ho k vůli běžkám a také sjezdovým lyžím.
Dám tam dvoje běžky, 2 snowboardy a 4 sjezdové lyže a nějaké drobnosti jako boty...
Škoda original 380 l
Přidáno: 15. února 2020
(naposledy upraveno 15. února 2020)
Zakoupeno v OB Autodíly
- Kvalita, praktičnost, perfektní design
- nízký profil
- skvělý design
- kvalitní zpracování
- obrovský prostor
- vyšší cena
- nevhodný pro menší auta
Tuto rakev jsem si vybral, abych mohl i se střešním boxem zajíždět do garáže. V kombinaci s příčníky Wingbar Edge to je skutečně možné a navíc obojí vypadá na kombíku skvěle. Pokud vám není líto investovat více peněz, rozhodně doporučuji. Jen pozor, box je ve skutečnosti větší, než se zdá z obrázků na internetu. Je vážně obrovský. :-)
Pokud jde o deklarovaný aerodynamický tvar a nízký odpor vzduchu, mohu potvrdit, že na spotřebě paliva není přítomnost boxu na střeše prakticky znát. Co se týká hlučnosti, do 80 km/h o boxu v podstatě nevím, při vyšších rychlostech už je to slyšet. Nemám ale možnost srovnat s jinými boxy.
Ještě jsme nestihli využít, ale box je prostorný, super je možnost otevřít ho z obou stran.
- jednoduchý systém upevnění boxu ke střešnímu nosiči
- skvělá cena
- parádní design
- vejdou se mi tam běžky 219 cm!!!
OK
prostorná, snadná montáž, otvírání z obou stran
- prostorný pevný box, kvalitní vzpěry
vejdou se lyže
Zboží nebylo dodáno v terminu musel jsem zrušit objednávku.
- Opravdu prostorné
- Jednoduchá montáž
- Velká kapacita
- Nízká hmotnost
- Před lyže se vejdou helmy,boty atd.
- ideální na malé vozidlo
- Škoda, že balení neobsahuje i T-uchycení na příčníky.
- vzhled, odolnost, 290 l, zamykací systém, jednoduchý systém uchycení na příčníky
- Nízký profil
- Oboustranné otvírání
- Precizní zpracování
- Rychlá montáž
- Trochu náročná manipulaci s boxem samotným u uskladňování, ale to bude boj s každým tak velikým boxem.
Koupeno převážně na převoz lyžařské výbavy. Hledal jsem tedy box na dvojkovou Okrávku, s dostatečným prostorem na min. 4 páry sjezdových lyží, nízkým profilem, precizním zpracováním a lehkou manipulací. A díky letitým zkušenostem se značkou Thule jsem ani nehledal u jiného výrobce. Doporučuji.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]