Nejnovější recenze ze sekce Střešní boxy
Nejdou dotáhnout šrouby s plastovou křídlovou hlavou tak, aby hák držel pevně - krátký závit. Háky se i při dotažení pohyvují.
- Kvalitní produkt
- Malá velikost, váha
- desing
- oboustranné otvírání
- zatím nic
Podle mě představy.
Levný, praktický, dobrý tvar
+ lze otvírat obě strany
+ silnější materiál než u verze eco
+ dobře vypadá
+ při větších rychlostech nehučí
- díky poréznímu povrchu víka se již první den použití
odlepují okrasné samolepky
- system upevnění
- prostor
- variabilita otevírání
- Design
Vzhledem k ceně není co vytknout ale kvalita a design stojí za to. Velikost XL můžete klidně skvěle usadit na Škodu Fábie, Kamiq, Karoq, Octavia , Superb kombi můžete usadit i o třídu výše XXL. Výborný systém upevnění na příčníky,skvělá variabilita otvírání boxu se systémem zamykání. Perfektní prostor boxu 500L je opravdu super s možnosti uložit lyže do délky 2m . Spotřeba paliva i za vyšší rychlosti jak 130 km/h velmi příznivá . Atraktivni design který neomrzí.
Super, lepší značka snad ani neni
- Box splnil naše podmínky : bílá barva, snadné otevírání ,zavěšení na zedˇ, použití na zimní a letní aktivity, celková výška auta pro vjezd do garáže s namontovaným boxem
- dolní plast velmi měkký
- spodní část dost nízká - málo hluboká
- systém, co drží vrchní víko chatrnější
Celkově kvalita nic moc a určitě by to mohlo být bytelnější. Protože používáme rakev párkrát do roka, tak snad nám pár let vydrží, ale litujeme toho, že jsme nezvolili ověřenějšího výrobce (je otázkou, zda jeho kvalita nešla též dolů).
- Zatim jsem nemel moznost vyzkouset v praxi, presto se box jevy velmi kvalitne
Zadne
- Velikost
- Snadná montáž
Hakr doporučuji. Snadná montáž na podélníky. Dostupná cena tohoto střešního boxu. Dobrá komunikace s obchodem.
- prostorné
- dost unese
- pevný materiál
Super na cestování, pokud máte děti vejde se tam spoustu věcí, dětem se tam vejdou hračky, pelech pro psa.
jednoduše se připevňuje
- dobrá cena
- kvalitní materiál
dokoupil jsem rychloupínání a tak je instalace mnohem rychlejší a pohodlnější
- Žádnou jsem zatím nenašla.
- Kvalita boxu
- Délka boxu
- Vejde se na Dacii Duster II a lze otevřít zadní dveře
- Rychloupínací systém je vhodný na příčníky o max. šířce příčníku 60 mm. Bohužel na např. Thule Wingbar o šířce příčníku 80 mm není vhodný, musí se použít T drážka, což někomu nemusí vyhovovat - složitější připevňování
Kvalitní box s hezkým designem. Jedinou nevýhodou je omezené použití rychloupínacího systému. Přestože toto mě trochu zklamalo, s boxem jsem velice spokojený.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »